Hello I'm Back :D Miss You Blogger
Wednesday, August 14, 2013 | 5:18 AM | 0comments
Hai kawan-kawan semua :) Korang apa khabar sihat ? Eyna Alhamdulillah sihat ~
Sorrylah dah lama tak update blogg ni  , hehehehe . berabuk sudeyy .
Eyna nak update pasal apa yee  Urmm hah macam2 lah
Baca jela yee :) Hehehehe

Hah harini raya kita yang keenam bukan ~ sekejap je dah raya kan .
Sedih ramadhan tahun ni kejap je rasanyaa :'(

Hari ahad sebelumnya hari rayaa ~ Aten BFF Eyna ajak Photoshoot sekali
Tema Hari Raya .Eyna pun terasa teringin sangat nak Join dan cuba\macam mana
jadi Modelling . Hahaha Impian ni weeyy :')
Thanks Aten ~ Loveyou

Okayy Eyna nak share sikit gambar2 yang Eyna nak sharekan :)
Entry kali ni kan macam2 . So tak kisah sangatlah kan



Hah nampak tak gambar di atas ini ~ Inilah BFF Eyna nama diaa Aten :)
Budak kecik yang tomey2 tuu Anak gasuhnyaa Aten .
Nama dia Qaseh .Comelkan .
Aten jadi 'BabySitter' Hehe comel jee
Mummy Aten :)

Okay mamat di atas ni Just Friend
Tapi Eyna sayang dia :')
Tapi dia dah tinggalkan Eyna .
Tape awak , walau bagaimana pun awak 
tetap di hati saya




Gambar di atas inilah gambar time shoot :) 'First Time'
hehehe . maluu den :3
Thanks Aten BFF and abang2 Photog bagi peluang kat Eyna
Alhamdulillah Syukran .
Muka make up lain benor nampaknyaa
Hahaha , al maklum Eyna tak make up sangat k
Ada banyak tapi ini je yang dapat
yang lain belum copy lagi ~ Huhuhu

Yang takboleh blahnyaa , Abang2 photog cakap muka Eyna cm Gwiyomi ,Haha
tang mana yang gwiyominyaa taktahu lah .
Merepek je diaorang .
Diaorang cakap Eyna sesuai jadi model Muslimah , InsyaAllah :)
Kalau ada rezeki, ada talent maybe akan dipanggil InsyaAllah




Gambar di atas bersama Modelling :)
Syaa + Eyna + Aten dan Abang Wan Photog .

Okay yang ini pula nak share ~ entry hari raya :) Riang Di hari raya . Hehehe


























































 

Gambar di atas inilah gambar2 raya tahun ni :) At Johor
Pada tahun ni kami sekeluarga memilih kaler Hijau . Hehe
Comelkan :)
#SelamatHariRayaMaafZahirDanBatin







Gambar ini pulaa tengoklah muka kami berdua :) Hehehe
Kami memang rapat , selalu bersama kan Adikku Elyn

Ini time nak pergi shopping sikit kat Nilai 3

Sampai sini saja ~ banyak sudeyy menaipnyaa . Hehehe
Eyna senang terus jee , Malas nak buat satu2 entry payah baik satukan je kan kan

Bubye ~ See You . Assalamualaikum

'EYNA SHARI' @eynashari Follow ON Twitter





OlderNewer