Salam Ramadhan Semua Bagi Yang Beragama Islam :) Rindu Blog
Saturday, July 20, 2013 | 3:00 PM | 0comments
Hai semuaaa , apa khabar sihat ? Harap kalian semua dalam keadaan sihat ~ Aamiin
Dah lama Eyna tak update blogg kan . Huhuhu . Inilah kesempatan nak update blogg sikit.
RINDU :)

Urmmm Ini bulan Ramadhan kan ~ bulan yang penuh keberkatan , harini dah masuk
Ramadhan yang Kesebelas kita berpuasa . Alhamdulillah . Syukran

Puasa ini bukan saja mengawal nafsu makan tapi juga menjaga dari pandangan mata melihat yang
tidak elok , mengelak mulut dari berkata yang tidak elok dan juga telinga untuk tidak
mendengar perkara yang tidak harus kita dengarkan.

Macam mana puasa korang , okay tak ? Eyna Alhamdulillah okay je .

Eyna ingin ucapkan 'SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA'

Puasa tahu , jangan tak puasa ~ kalau ada sebab yang tak boleh kita puasa
tak mengapa :)

Okayy ini Eyna nak kongsi kisah Eyna yang lepas2 tuu ~ Hehehe . 
Dah lama tak updatekan

Ini sebelum puasaa :) Jejalan 'SPENDTIME' with my bestie

 With bestie sweetie AK :)
With bestie cutie HJ :)

Saya sayang mereka :) Merekalah kawan yang special bagi Eyna

 'WE ARE YOUNG ' :)
With my younger sister :) comelkan dia 

Okaylahh sampai sini duluuuu tahu kawan2 :) Nanti Eyna update lagi . Tata
Assalamualaikum

OlderNewer