Dapat Sahabat Baru Lagi And My Fans SUPER7 FROM MALAYSIA :)
Tuesday, March 19, 2013 | 8:40 AM | 0comments
Hai Semuannyaa :) Korang sihat ? Eyna Alhamdulillah sihat.Sudah lama kot tak buka blog kesayangan kita ni , hehehe , berabuk sudeyy . urmm . Tade buatpe lagi boring mahu update blog sekejap. Kali ini nak ceritalah sikit mengenai title kali ni

Okay,bape minggu yang lalu Eyna mendapat seorang kenalan yang baru , kenal pun di laman 'TWITTER' . Lama-lama DM , tweet , tak sangka pula kitaorang boleh jadi kawan baik , lagi2 digelar 'SAHABAT' :) Okay Eyna memang seronok dapat kenalan seperti dia,dia baik,memahami lagi dan paling penting dia comel tahu , Hahaha .
Setakat ni jelaa kita cerita mengenai dia :) Ada apa-apa cerita lain insyaAllah Eyna kongsikan ye.

Nampakkan gambar di atas
Inilah orangnya :)
Nama dia Wan
-Salam Perkenalan Sahabat-
*Harap persahabatan kami baru bina ini Allah akan tolong kitaorang

sampai ke 'SYURGA' InsyaAllah-Aamiin :)
-Sayang Kaulah Sahabat-

Hah , yang ini pulaaa cerita lain ~ saja nak kongsikan . Ini ada Eyna minat BoyBand Cilik Indonesia, Namanyaa 'Super7' .Diaorang ni sangatlah ohseemmm , sukalah tengok,lagu2nya pun
sesuai dengan peringkat umur diaorang,walaupun Band ini dari Indonesia,tak salahkan nak jadi
'FANS SUPER7' :) Saya dukung SUPER7 . moga success yaa .

Malas nak type panjang2 mey lah kita kenalkan satu-satu ahli kumpulan ini

BRYAN DOMANI-BD
BAGAS
JOSE
BRYANT SANTOSO-BRYANT
KAREL
RAZA
AJIL
Hah inilah mereka :)
Comel-comel bukan-
Sebaiklah mereka ni adik-adik.hehe

Palingku suka ialah sama BD.KAREL DAN RAZA
(Kalau dizinkannn ada rezeki ingin ke temu sama mereka)
Harap super7 datanglah di Malaysia yaaa .

-Sampai sini sajaaa okayyy entri kali ini,
tangan sudah penat menaipnyaaaa .
k tata ~ salammmm

OlderNewer