Entry . Entry . Entry :)
Friday, January 11, 2013 | 12:12 AM | 0comments

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , Hah memalam ni ~ kite tengah tunggu loading movie dari kawan . Lambat sangat , tade buat apa ni , nak update lah sikit . hehehehe .
Time 22/12 tahun lepas . Time ni Abang Saudara belah Mama kahwin . JOM lah usha apa yang patut , hehehehe


 Bersama anak buah saudara yang comel-II ni :)
 Bersama sepupu-II ku yang cantik :)
 Keluarga Bahagia , ni setengah je :)
saya tade dalam ni gambar
Saya Fotografinya ,hehe
 Pengantin yang sweet sangat :)
Bersama Adik Elyn dan Anak buah saudara(Aqid)

 Kami Tiga Beradik :) (3E)
Eyna , Elyn , Eyra
Bersama sepupu dan Anak buah saudara

okay yang ni time hang + lepak dengan BFF dan kawan baru :) 25/12

 Zie , Shah , Aten(BFF) Eyna :)
 Zie , Aida , Aten , Eyna :)
 Shah , Eyna , Zie
 My BFF :) Loveyou
 Shah , Eyna , Zie
Kami Comel :)
Zie , Aida , Aten , Eyna


Bersama adik tersayang :)
HappyNewYear 2013 . hehe
Sayang semuanyaaa :)
Okayyy tangan dah penat menaip , kepala sudah pening ~ lain hari , waktu . Eyna update k
bye-II . Assalamualaikum . huhuhu

OlderNewer