Urmm ~ terjumpa Ayat ni dan Rasanya Sesuai tuk My Crush ( Capital A ) :')
Wednesday, December 19, 2012 | 7:30 AM | 0comments

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , urmmm ~ pagi blogger . Pagi ni sejuk sangat , biasalah sekarangkan dah musim . Nak tahu kenapa Eyna buat Title cmtuuu . Entahlah kan , tapi tengok News Feed , ada terjumpa ayat ni , dan rasa nak bagi je dekat my crush , capital A , tapi Eyna nak update kat blogg :')



-saya tak pernah sukakan awak!
(maaf.. saya tipu awk dgn kata2 sy)

-mulai hari nie, saya tak nak jumpa awak lg!
(tp lepas nie, sy yakin yg sy akn rindukan awk)

-sy hrp sy xpenah jmpa awk dan jgn bimbang, mulai hari nie, sy akn lupakan awk!
(bkn snang nk lupakan awk.. khdiran awk dah sebati dlm hidup sy..)

-awk... sy benci awk sgt2!
(awk.. sbnrnya sy sygkn awk sgt2)

-sy tak nak tgk awk lg, pergi, pergiiii!!!!
(awk... sy tak nak awk pergi...T_T )

♥ kdg2 apa yg kluar dimulut xkan sama apa yg kita rasa dihati









Sekadar perkongsian ~ semua orang pernah mengalami situasi ini kan ?

K lah , ni cuma nak update pasal ni je , dah tataw nak update ape , t ada cerita yang menarik , Eyna share k , k bye ~ Assalamualaikum



OlderNewer