Hanya Mampu Tersenyum :')
Thursday, December 20, 2012 | 9:25 PM | 0comments

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , Diriku hanya mampu tersenyum ~ crushku mengatakan dy suruh aku menyintai Fake Relay kite tu , tu cuma Fake Relay je , bukan Real pun ,tapi kite tak boleh , susah sangat nak lupakan kaulah crush , memang susah , kite tataw , kenapa hati kite still nak suka , sayang dan cinta kau hah , urmmm , tapi aku jujur dalam hati aku, yang aku still mengharapkan kau balik tapi nak buat cmne , aku tade dalam hidup kau lagi kan , k tapelah , asalkan kau bahagia ~ dan kite dapat jadi kawan kan :)

Okay , aku nak mulakan hidup baruuu ~ dan aku nak cuba mencari cinta yang boleh bawa ku kejalan Allah , harap ada insan yang boleh mencintaiku kerana Allah . Aaminn . InsyaAllah . Dan aku try ingin mencintai lelaki yang mencuri hatiku ini 


Jika saya hadir untuk menyakiti , lebih baik saya pergi , saya takkan kembali lagi padamu sayang . saya menunggu. 
Menunggu dan terus menunggu , namun ternyata awak tak perlukan saya lagi .
Maaf , awak hanya boleh pergi dari hidup saya . tapi awak masih terperangkap dalam hati saya . 
Tak mengapa ,sekarang saya bebaskan awqk sayang , pergilah ,Carilah penggantiku :')


K lah sampai sini duluu ~ bye-II . Assalamualaikum

OlderNewer