Hang bersama kawan baru :)
Sunday, December 2, 2012 | 5:45 AM | 0comments

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , semalam hangout dengan kekawan baru Eyna ~ meet dyorang semuanya comel-II je , dan tak sombong , best kot lepak dengan korang , korang happening + friendly gitu :) Hebat juga ehh korang main snooker semalam , Huhuhu . ramai juga yang hang semalam . Tapi tak sempat nak snap gambar reramai , tape next time hang lagi boleh snap lagi kan .

Pas dah lepak kedai makan , then nak cari tempat karaoke , dah jumpa 'RED BOX' tapi sayangnya mahal sangat , bayangkan sorang dah 50 ringgit , semua tak jadi nak karaoke , apa lagi rancang nak balik , tapi setengah nak lepak lagi dan setengah lagi balik . Eyna pun fikir baik balik dah malam kan . Dan ditemani 3 HERO MALAYA YANG KACAK-II , hehehehe .


Hah ni HERO MALAYA , HEHE :)
Kitaorang balik dulu , yang lain tataw g mana .
Sebelum balik dan tunggu bas lama sangat ,
kitaorang snap gambar , hehehe .
macam-II posing ada , banyak sebenarnya
Tapi banyak kat fon kawan .
Apapun korang terbaik + terhebat .
comel dah buat posing cmtu , hehehe .


Sampai je umaa , terus snap gambar jap , hehehe
Bersama TEDDY BEAR tersayang :)
COMEL RIGHT ?
'Muka Penat'




K lah sampai sini duliuuuu ~ bye . sayang korangggg . muahhhh setepak . hehehe
ASSALAMUALAIKUM SAHABAT ^^

OlderNewer