Sahabat yang selalu faham aku ~ sayang korang :)
Friday, November 16, 2012 | 6:15 AM | 0comments

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , ni nak kongsi sikit ~ kali ni Eyna nak citer pasal sahabat Eyna yang selalu disamping Eyna dan faham Eyna , Maksudnya kite sama-II faham :) tanpa korang maybe Eyna tak sekuat lagi , mesti nak nangis terus :'3 koranglah penhibur hati Eyna . Dalam  Hati Eyna memang nak someone (Lelaki ) yang boleh faham Eyna , jaga Eyna , bimbing Eyna . Tapi susah , semuanya nak sakitkan hati Eyna je . sakit tahuuuu :'( nangisssssss .

Antara sahabat yang Eyna paling sayang sangat-II dan terima kasihlah korang dah hadir dalam hidup Eyna dan terima kasih juga sebab korang sudi jadi sahabat Eyna . Kekawan Eyna , Eyna anggap semuanya sahabat Eyna :)

Tapi ni yang paling special , nak tahu sape ~ Nama sahabat Eyna yang selalu disamping Eyna dan faham Eyna .

Nani + Aten + Anis

Hah tiga orang nilah orang yang Eyna sayang sangat . Korang Terhebat dan Terbaik buat Eyna . semoga korang berbahagia sentiasa aaminn :) dan sahabat-II ku yang lain yaaa . Eyna tak pernah lupa semuanyaaa .
Okay nak share lah kan , pasal dyorang ni , nak tahuu ~ JOM baca entry seterusnyaaa :)



Comelkan budak kat atas tuu :) tulah sahabat Eyna , Nama dy Nani :) sebaya Eyna dan sama-II tempat belajar . Kemana Eyna ada pasti ada dy , bestlah kawan dengan dy ~ nak tahuu dy ni anak kepada siapa ? tak perlu lah tahu yang pasti dy anak artis/dato , walaupun dy anak artis/dato tapi kan dy ni friendly orangnya , tak sombong langsung , best dapat berkawan dengan dy :) dy lah selalu dengar luahan isi hati Eyna , Eyna pun dengar isi hatinya juga . kitaorang sama-II share masalah .
Nak tahu cmne boleh kena Nani comel ni , Hah kalau nak tahulah kan , kenal dy ni pun time kat sanalah , tempat belajar Eyna , dah lama berkawan , , sumpah Eyna tataw dy ni anak artis , sebab dy ni simple orangnya . Hehehe , comel gitu ~ dah lama tu dy terus terang , barulah Eyna tahu , Tapi Eyna berkawan dengan dy memang ikhlas sangat . Tak fikir nak mengejar glamour , tak penting tahu
wooo ~ panjang sudah , k lah sampai sini saja okay , daaaa 



Okay yang ni pula ~ ni pun comel juga meyy , muka ala arab gituu :) sebaya juga dengan Eyna dan belajar tempat yang sama ~ bestlah dapat berkawan dengan dy , dy pun friendly juga meyy . Asal Kedah , sahabat yang sentiasa disampingku :) selalu lepak dengan dy if tak busy walaupun berlainan cos . Hehehehe , oupssss , terlupa pula ~ Nama dy Anis . sedapkan nama dy . cantik macam orangnya juga tuu . hope sahabat kite ni kekal sampai ke akhir hayat . Aaminnn .


Akhir sekali sahabat Eyna yang comel molek ni :) iaitu Aten ~ sayang dy . Kitaorang kenal pun dari lama muka buku , dy ni sporting , friendly lah juga orang nyaa :) banyak-II sahabat Eyna , dyorang ni semuaanyaa baik-II belaka dan friendly .
Bape haritu ajak dy join group Eyna , ESF . dan jadikan dy admin dy yang nak :) lagipun dy layak , dy lah yang banyak membantu Eyna dalam menguruskan group tu , lagi-II time gath . sumpah terharu dan sayang dy lebih, Hehehehe ~ rinduu dy , yela dy g LONDON ,tapi sekarang dy dah ada kat sini , yeahhh , baru dapat tahu , if tahu lama dy dah balik sini , sumpah nak jumpa dy time tu juga . rinduu yang teramat sangat meyy . Tape dear , ada masa nanti kite buat gath lagi tahuu dan lepak sesama :) okay . sayang dy

Okay lah sampai di sini duluu yaa ~ dah panjang lebar tuu ayatnyaa dah cm karangan pula , Huhu ._.
penat sudah menaip ~ ada masa Eyna update lagii
k bye ~ Assalamualaikum

SAYANG SAHABAT-II ku ~ dan orang yang ada dalam hidup Eyna :)
SAYANG SEMUANYYAAA

OlderNewer