Hai Back :) Rindu kau blogg
Saturday, October 20, 2012 | 11:41 PM | 0comments


Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , okay dah lama sudah Eyna tak ON BLOGG ni , dah berabuk sudah . hehehehe . sekarang tade apa nak buat . Eyna nak update blogg lah . Nak kongsi citer apa-II lah :) If berminat teruskan membaca okay , hehe ^^

Okay , citer bulan lepas 1/9 . time ni Group Eyna - ESF dan group HSF ada wt gath , second gath :) okay time ni best lah juga . meriah-II ramai sangat . ada yang okay , ada yang sombong . tahulah HOT kan . tapi tape ada juga kenal dengan kawan baru .

Inilah memori kami semua ~ rindu time ni dan Eyna sayang korangg . muahh setepek :*


Owner and Admin ESF :)
Pika - Eyna - Shah

Alahai ~ Six Ladies meyy , comel kan kami - tahu dah :)
Deanna - Eyna - Pika - Aten - Amalina - Sarah

Owner and Admin ESF :)
Pika - Eyna - Aten

Bergambar reramai ~ okay nampak kan pakcik baju biru tu
dy pun join juga , hehehe ~ AWESOME !

Kiri Belakang : Eyna - Azyem - Aten
Kiri Depan :  Chibie - Sarah - Eirynn - Daus

Pika - Eyna - Azyem 

Big Family's :)
Semuanyaa Hensem-II dan Cantik-II belaka .
Love you all ~



Event tuk dak-II Multimedia(DMM) Group 14-18 - 14/9


Eyna - Atin - Nani - Nina
Comelkan kami ~ wakil dari group DMM 18

First time buat persembahan kat kolej lagi-II depan semua orang
Malu wooo ~ tapi tape kami dah buat yg terbaik
Kami wakil dari group DMM 18 

Hai Kami Dari group DMM 18
Ini separuh je , yg lain tataw g mana
Kami comel kan :) hehe

Dari Kiri : Atin - Eyna - Zafri - Atif - Zul - Amin - Atan - Apiq

Sahabat baru Eyna :)
Dyorang ni baik ~ yang boleh faham Eyna
Dari Gambar Kiri : Nani - Eyna
Dari Gambar Kanan : Atin - Eyna
                                                                                   

Sayang korangg , muahh setepek :*
Okay yg ni time hang dengan kekawan baru :) kemana saja mestilah ada gambar kenangan - 27/9


                                                                      
                                                             
 
                                                                                        
Hang Bersama Scha Dan Hana

Eyna Shari :)

Okay lah sampai sini duluuu ~ line pun dah lembab cm apa ._. haishhh , gambar sebenarnya banyak , tapi malas nak upload bebanyak takperlu , sikit pun dah cukup . Hehehe ^^
K bye ~ Assalamualaikum . If nak je kongsi bebanyak tapi nanti-II jelaaa . chaww !


OlderNewer