KLIK-II Raya :)
Thursday, August 23, 2012 | 4:05 AM | 0comments

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , penattt sangat , sampai terlelap ~ banyak assigment punya pasal . ni pun nak berusaha siapkan dan memerah otak tuk keluarkan idea ni , hehehehe ~ sweet sangat , nak cari Suami cm Abah lah , best . Abah dan Mama sama-II tolong wt apa saja , masak lah , kemas rumah lah , macam-II lah bersama , time yg tak suka time gaduh , sedih sangat , time bersama , perh sweet sangat-II :)

SAYANG ABAH MAMA !


Hah , Eyna saja je update blogg petang-II ni sambil layan HOTFM lagu-II raya . sebab boring sesangat ni . sweet si dia berusaha nak pujuk aku tadi . okay , nak tengok dy dah berjaya pujuk aku ke tak , huhuhu

Ini lah gambar-II semalam , balik dari beraya , hehehe ~ klik-II Jadi Fotografi Eyna ~ Adik Eyna , Elyn namanya .
Eyna jadi model jap :)

Hahahha muka penat ._.
Hai , Eyna suka senyum :)
Senyum Itu Kan Satu Sedekah .
Tapi senyum pada tempatnya
kang ada pula gelar Eyna g***
Tamaw lah kan , hehehehe

Muka Happy , Sebab banyak duit raya , yeahh :)
Sampul dalamnya ada duit k ,
Sayang nak buka ,
So , tataw berapa dalam tuu .
Nak duit Raya . mey datang rumah Beraya

Kira berapa banyak yg ada , hehehehe
Saja je posing je tuu .
Thanks Adik, Cos amek Gambar aku :)
If sudi Follow lah twitter Eyna | @eynashari
K lah sampai sini je tahuuu ~ kalau ada pape Eyna nak share t Eyna update lagi , k daaa ~ Assalamualaikum

OlderNewer