Kini ramadhan dah nak habis ~ Raya pula menjelma ^^
Wednesday, August 15, 2012 | 7:53 AM | 0comments

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ²  , Hah kekawan , tak lama lagi nak raya kan-II , pejam celik dah nak raya rupanya , lagi bape hari je lagi nak habis puasa , sedihnya :'( Rasa tahun ni puasa cm sekejap sangat kan ~

Kawan-II dah wt persiapan raya , Eyna sudah , baju Eyna kaler Merah Jambu my FAV COLOUR dgn Kelabu , korang ? hehe

btw tak sabar-II rasanya nak menyambut syawalkan , nak sangat dengar takbir di pagi raya :') sayunyaaa dengar ~ nak dekat raya ni , dah banyak kat radio siarkan lagu raya kan . hehehehe semangatnya , btw raya tahun ni tak best rasanya , yelaaa cuti seminggu jer , lagi tak best akak dan angah tak ikut , akak keje , kesiannya dyorang . tape balik kejap jer kat kampung

Nak dekat raya ni , jaga lah diri tuu , jangan main mercun tahu kekawan bahaya , t putus jari , tak dapat beraya , beraya kat hospital nak ke ? huhuhuhu , main jela bunga api , selamat ~
Dalam perjalanan balik jangan lupa siapkan semua apa yg patut sebelum bergerak balik kampung , beringat sebelum terkena !



Selamat Hari Raya ~ Maaf Zahir dan Batin , hehe ^^

Rindunyaaa nak makan ketupat , rendang dan lain-II , hehe

Yeahhh , balikk kampungg , hati-II tahuu


K lah sampai sini duluu , Selamat Hari Raya ,daaa, Assalamualaikummm

OlderNewer