Combine Gath 4/8/2012
Sunday, August 5, 2012 | 3:37 AM | 0comments

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , 4/8/ hari sabtu , Group Eyna ES FAMILIES dan group ORIN'S + D'FELLA  . wt gath berbuka puasa kat BB , best lah juga , dapat kenal dengan dyorang ~
Ini lah kenangan kami dapat ambil bersama , kalau ada lagi gath boleh snap lagi kan ^^

Jom kita tengok gambar ^^ hehehe





Tagcard GROUP ES FAMILIES ^^(ADMIN)

Eyna Shari II



Eyna Shari + Fana Robert + Aten Kamal


 Eyna + Aten , sayang aten , muahh setepek :*


Eyna + Syafiqah


Eyna Shari II


Peace yaww ^^

Just Friend  , Kan Badrul ^^


ES FAMILIES ^^ btw ni separuh jer yang lain maybe dah balik , huhu
tape , happening dapat jumpa korang semua , sayang korang , muahh


Inilah kenangan kami semua ,
Sebelum kami balik , 
kitaorang bergambar dulu ,
Ini campur semua group , ramaikan ^^
Bestnyaaaa !
Kalau ada lagi , nak join lagi .
123 Klik , huhu
YOU ALL THE BEST ~

K lah sampai sini dulu , t ada pape eyna nak kongsi kat korang semua , Eyna update lagii ,
k daa , Assalamualaikum , peace yaww ^^

OlderNewer