Tidak sabar mahu tunggu bulan Ramadhan menjelma ^^
Wednesday, July 18, 2012 | 10:07 PM | 0comments

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , Rindunya kat blogg dan pembaca sekalian , korang sihat ? dah lama tak update blog , tade masa nak update , busy sesangat dengan study , hehehe , berabuk sudah ^^ . tak lama lagi nak bulan ramadhan right , Eyna sebenarnya tak sabar nak tunggu bulan ramadhan , lagi bape hari jer nak puasa kan , korang dah ready belum , Eyna mesti dah , huhuhu .


Di sini Eyna nak ucapkan "Selamat Menyambut Bulan Ramadhan" bagi yang beragama ISLAM . Jangan ponteng puasa ye kekawan , hehehehe , Harap tahun ni dapat puasa penuh ,Aminnn , kalau tak , tataw jer hal wanita kan ^^ . Kaum Lelaki Jangan ponteng puasa yee , kecuali ada sebab²  yg tertentu .



 Jangan Lupa tahu kekawan , Niat puasa ,
Kalau tak ingat , ni Eyna tolong kekawan ^^

Ramadhan yang dirindui kini tiba lagi ^^

K lah sampai sini dulu , k daaa . yeahh puasa .. hehehe , k Assalamualaikummmm ^^

OlderNewer