Riang Ria Konvo CICT 17th 2012
Sunday, April 15, 2012 | 12:14 AM | 0comments
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , 14/4 > Time ni Ikut Angah g Raptai Konvo , Huhuhuhu . wt penat jer g awal . tunggu punya lama , tak pasal2 , KLMU yang Raptainya pagi , tetibe wt time CICT punya , err , sabar jelaa , ramai yang tak puas hati  ,time raptai KLMU pagi tu pagi jelaa , nak amek time CICT wtpe , time raptai tu pun KLMU yang merasa tu pun setengah jer . sebab tak cukup masa kan . kesian kat graduan CICT ,wt penat jer datang tuk raptai .




























15/4 > Time ni konvonyaa . Kawasan Muar yang ke second last , hehehehe . Angah kita yang ke 78 . so dah tiba masa angah amek , rasa kita seronok sangat . sebab akhirnya angah kita dah dapat ijazah diploma , tahniah angah :]

Ini antara gambar
² nyaaa . btw tu jer dapat snap sebagai kenangan , Hehehehe ~ btw ada lagi tapi yang ni jer dapat upload , k sampai sini saja + k bye + takecare + salam

OlderNewer