Иακ Ƨαиɢαт Ĵʋмρα cαριтαℓ Δ :'/
Sunday, April 1, 2012 | 10:48 AM | 0comments
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia .

Hai ² . aku nak sangat jumpa kau kah capital A :'/ aku teringin sangat ~ hope A dapat lah datang gathering event t k . time birthday saya :)) Aminnn ~ nak sangat awak datang . t boleh jumpa awak , dan borak puas² bersama awak :D

Awak tahu saya sayang sangat kat awak . hehe . awak pakai lah baju kaler pink atau blue k , tu kaler FAV saya .
Mesti awak Hensem + comel + cute dan blah
² , hehe .

Aku CINTA PADAMU CAPITAL A ~  muahhhh :*



Hensem kan dy , hehe ~ cute lak tuuuuu , dy baik jer , dy ni penyabar orangnya , aku selalu marah dy , dy still sabar dan sayang aku :')

sayang kau lah capital A

k lah sampai sini saja , kbye , + takecare + salam ~

OlderNewer