Ƙ ƨɛ∂ιнн , вιℓααα ----> :'\
Tuesday, April 10, 2012 | 8:44 AM | 0comments
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , Sekarang ni Eyna tengah nangisss , urmm sukar nak hentikan tangisannn kuu inii  kenapa ehh , ku pelikk , setiap kali Eyna online mesti Eyna usha profile capital A dan rasa serbaaa , dan rasa cemburu , kenapa yeee , urmm , kalau chatting lagii lah eyna nak nangis jer tahuuu .. :'\

Capital A , kenapa yee , saya masih nak ddekat awak , Jujur lah saya memang nak awak balikkkk , saya sayang awak sangat ,, tataw kenapa saya sayang awak sesangat , urmmmm , Hanya Tuhan saja yang tahuuu ,

Tapi apa boleh wt kan  , awak kan dah ada awek yang baik  cantik . saya redha awak . maybe awak bukan jodoh saya selama ini , urmm

K lah Eyna dah tak tahan ni , serbaaanyaaa , k bye + takecare + salam .



OlderNewer