Єяя κιтα ∂αн κɛмвαℓι αℓαм ℓαмα , нʋнʋ :\
Tuesday, April 10, 2012 | 2:37 AM | 0comments
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hai ² , entry harini Eyna nak cerita lah kan , sedihnyaaa , Eyna dah kembali dengan dunia Eyna iaitu alam single , huhuhu . kita sayang kat capital A dan M Tapii apa nak wt Capita A dah ada awek baru , Capital M pula dy lepaskan Eyna pergi , Sebab dy nak Eyna bahagia dengan ex Eyna , Capital A , tapii capital A tuu dy dah ada awek . Eyna tanak kacau , tapi hati ni kan , kenapa ada perasaan cemburu , sedangkan Eyna tade pape lagi dengan Capital A , urmmm ~ buntu sangat :'\

tapelah , Eyna sayang korang , Eyna redha dengan keputusan korang , hope korag bahagia yee, Aminn ~ wt capital M semoga you dapat wanita yang lebih baik dari i k , Aminnn ~ :\

Actly , memang susah nak lepaskan korang berdua tahuu , tapi apa boleh wt , maybe korang bukan jodoh Eyna , tape Eyna redha , Kita still kawan rite ? k thanks friend :']

Eyna just tunggu pengganti baru ( pelengkap hidupku ) just waitt . urm ~ hope dapat jumppa jejaka yang memang ditakdirkan tuk Eyna selamanyaaaaa ~ Aminnnnnn

K lah sampai sini dulu tahuu , k bye + takecare + salam ~

OlderNewer