~ ΔℓαĦ , :( ( Ѳ Ғ Ғ Ĵ Є Я)
Tuesday, January 24, 2012 | 6:04 AM | 0comments
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia ,

Hyehye , entry kali ini adalah , tgk title , kenapa alah ehh ? nak tahu kan , jom baca entri selanjutnya , hehe
Besok Eyna dah mula kelas BI , rasa happy kot , excited nak belajar ni , hehe, doakan Eyna wt yang terbaik ehh kekawan , hehe :)

Alah sebab , tak dapat nak online seperti biasa,online pun kekadang kot ,  online Facebook + Tagged + update Blogg dan sebagainya lah , hehe ,

Harini kena tidur awal , dan bangun awal , dan bertolak awal , hehe . semuanya awal kan2 , hehehehhe :)) ~tergedik sudeyy ,

K lah nak online puas2 harini , hehe , pasni stop online kot , tgk keadaan ,  ? HAHA ,

T ada masa Eyna wt entry yang lain yee , K lah sampai sini saja m kbye , takecare , salam :))

If sudi ,
Like lah pages Eyna di Facebook okay ,
Tak paksa , Ikut korang lah
Kalau Ikhlas like lah ,
Kalau like Eyna ucapkan,
Bebanyak Terima Kasih :))
K lah dah tak larat nak update panjang2 ni , hehe , t ada masa , Eyna update okay , kbye . :))

OlderNewer