Time Cuti Sekolahku -------------->
Friday, December 23, 2011 | 8:43 AM | 0comments
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia , jyeahh (Y)
Hyehye guys , eyna nak kongsi sikit cter , cos bosan lah , hurmmm . mengenai topik kali ni ,eyna nak kongsi ah kan hobi Eyna time cuti2 ni , Eyna suke akan muzik , kekadang kalau bosan , memekak dalam bilik nyanyi lah kan , hehehehe :3
Mule2 mama marah lah kan , yelaa , Eyna nyanyi sampai dgr dkt bawah , hahahaha , kuat kan Eyna nyanyi , hehehhe . Tu tak berani nyanyi kuat2 , nyanyi slow2 jee , huhu :')  ~kantoi sudeyy
Selain itu , Eyna ske menulis atau mengarang novel , melukis kartun animasi paling Eyna minat  , heheh , sejak dari darjah 4 lagi , ikut jejak Family ,
Di samping itu , ade jgk mengarang lirik lagu sendiri , heheh , kalau ade gitar lah kan , dah lame Eyna wt laguu tahu :)) hehehe , insyaallah
Dah banyak Eyna kongsi ni , heheh , dah tataw nak cakap ape lagi , huhu ,k lah sampai ini saja perbualan Eyna dgn ANDA , hehehehe :P kbubye , takecare , sayang korang , muahh :*

OlderNewer