Tak Puas Hati !
Sunday, December 25, 2011 | 4:45 AM | 0comments
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia , penat harini , cos semalam g show ~ bakal abang ipar dkt balakong , dari kol 8 sampai kol 3 lebih , lamekan , penat tahu , sampai umaa , terus tdow lah kan , btw nak cter nii , pengadil tu main tipu dorh , geram betul Eyna , yelaa , kan show tu ade lelaki dan wanita , nak tahu apee , yang tak boleh blah nye kan , pengadil tu miang agaknye , dah lah tua , bukan nak cakap cmtu , tapi dah geram lah kan , tak puas hati , kate nak adil , tapi adil ke pale otak dy , menang semuanyer perempuan , kowang tak bengang ke , ape guna lelaki wt persembahan kan2 , ayoooo , nasib kau lah wahai lelaki , kesian dkt ~bakal ipar kite . yela nyanyi sedap2 , tak dapat ape pun , samelah dgn peserta lelaki yang lain , kesian sangat kan , pela pengadil ni , semua orang tak puas hati time tu , semuanyer blah cmtu jee ,
k lah sampai di sini saja , k bubye , takecare , :)


Inilah ~bakal abang ipar Eyna 
Ini time dy nyanyi ,






OlderNewer